You can replace this text by going to "Layout" and then "Edit HTML" section. A welcome message will look lovely here.
RSS

Tuesday, 5 March 2013

"SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN"







join segmen dari blog ni  http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html




Copy this link : http://www.loogix.com/img/res/1/3/6/1/0/0/13610044742286496.gif


*Follow blog Noor yang ala-ala bajet comey tu.. huhu.. (DONE)

* Buat 1 entri bertajuk " SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN" (done)
* Tampal Banner yang kat atas tuh right click dan copy image url pun boleh , dan backlink kat blog nih. Maknanya kalau ada orang klik banner yang korang tampal tu, terus masuk Noor punya segmen. (done)

* Tag minimum seorang rakan anda.(done) http://sweetmialolita.blogspot.com/


 Tarikh tutup 29 Rabiul Akhir 1434H bersamaan 12 MAC 2013.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Noor said...

hai..dtg sini follow!! dah update senarai peserta..thx sudi join!


http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

Mia Imani said...

iii...

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

follow~ #24

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


cik akak santai disini sambil tu cik akak tinggalkan jejak :)

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #28..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Post a Comment